ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΙΛΙΟΝ 210.26.96.745

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΙΛΙΟΝ 210.26.96745

Αποφράξεις από 20€ έως 40€ 24ωρες το 24ωρο

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να αποφύγουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις και προληπτικούς καθαρισμούς ,συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης και του κάθε σπίτι.

Η εταιρεία Αποφραξεις Ίλιον δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών που παρέχουμε σε εσάς.


Οι Αποφραξεις μπορούν συγχρόνως να πραγματοποιήσουν άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες, καθώς και εκκενώσεις και καθαρισμούς σηπτικών  βόθρων σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ίλιον

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε για εσάς καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.
  • Αποφράξεις φρεατίων
  • Απόφραξη νεροχύτη
  • Απόφραξη υδρορροής
  • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
  • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
  • Καθαρισμός φρεατίων
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
  • Μηνιαίες συντηρήσεις 

Αποφράξεις Ίλιον κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου.

Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία αποφράξεων στο Ίλιον έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων.

 Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες στο Ίλιον, νεροχύτες, αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης!

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας στο Ίλιον έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα και να χρειαστείτε την βοήθειά μας. Είμαστε δίπλα σας και αγωνιζόμαστε όλες τις μέρες και όλο το 24ωρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχόλια